Over ons

Constructiebedrijf Kapellen B.V.

Gert Kapellen begon in 1989 constructiebedrijf Kapellen op het industrieterrein van Ochten. Met een historie van meer dan 30 jaar zijn wij uitgegroeid toe een betrouwbare partner voor onze klanten.

Grote en kleine projecten

Inmiddels is ook de tweede generatie Kapellen werkzaam binnen het bedrijf. De focus van ons bedrijf ligt niet op de massa maar op specifieke grote en kleine maatwerk projecten.

Zo heeft Constructiebedrijf Kapellen het plafond boven het perron van het Centraal Station in Rotterdam gerealiseerd. Maar ook kleine maatwerk constructies zijn mogelijk, zoals een toegangspoort van een woonhuis, een trapleuning of balkonhek. Verder veel voorkomende constructies zijn hallenbouw, spanten voor huizen en hoogspanningsmasten.

Als ondernemers werken wij nog altijd graag zelf in onze werkplaats, hier kunnen wij het proces van tekening tot oplevering persoonlijk voor onze klanten uitvoeren. Zo zitten wij dus bovenop alle facetten in het bedrijf en kunnen wij de kwaliteit leveren waar opdrachtgevers ons herhaaldelijk voor inschakelen. Wij zijn lid van de Metaalunie.

Constructiebedrijf Kapellen B.V.

Sinds 1989 zijn wij actief in maatwerk staalconstructies